Jokainen koskaan televisiota tai elokuvia katsonut suomalainen tietää Brad Pittin. Hän on ollut alalla pitkään, kuuluu A-listan julkkiksiin ja häntä seuraavat miljoonat fanit ympäri maailmaa. Brad Pitt tunnetaan monista rooleista, mutta kuka on oikeastaan Brad Pitt ja millainen henkilö hän on?

William Bradley Pitt on syntynyt vuonna 1963 uskonnolliseen perheeseen ensimmäisenä lapsena. Perheeseen syntyi myöhemmin kaksi sisarusta Bradille. Kuten moni muukin, Pitt ei päässyt lyömään läpi heti nuorena, vaan jätti koulun kesken ja muutti Los Angelesiin unelmiensa perässä.

Los Angelesissa hän teki kaikenlaisia erilaisia töitä ja lopulta sai itselleen agentin, jonka avulla Brad sai pikkurooleja, tosin välillä isoistakin sarjoista. Teattereissa nähty Brad Pittin ensimmäinen elokuva oli nimeltään Cutting Glass vuodelta 1989. Tämäkään ei vielä nostanut uraa lentoon, vaan sen teki elokuva Thelma ja Louise vuonna 1991.

90-luku toi mukanaan useita elokuvia, kuten esimerkiksi jo kulttielokuvaksikin muodostuneen Fight Clubin. 2000-luvun alussa Bradin tahti ei todellakaan hidastunut, vaan hän sai yhä suurempia ja hienompia rooleja, jotka tekivät hänestä sen tähden, joka nykyisin tunnetaan.

Brad Pittin uraa ovat tietysti tukeneet myös hänen ulkonäkönsä. Hänet on nimetty esimerkiksi yhdeksi maailman seksikkäimmäksi mieheksi, vuonna 1995 hän sai maailman seksikkäimmän elossa olevan miehen tittelin ja lisäksi hän kuuluu hyvin vaikutusvaltaisten julkisuuden henkilöiden joukkoon.

Brad Pittin henkilökohtainen elämä

Kun on yksi maailman seuratuimmista ja rakastetuimmista tähdistä, kuuluisuus tuo mukanaan kiinnostuksen henkilökohtaiseen elämään. Brad Pittin henkilökohtainen elämä on ollut täynnä tähtiä ja sitä on käsitelty runsaasti myös erilaisissa medioissa. Hän on seurustellut lukuisten muiden kuuluisten näyttelijöiden kanssa.

Yksi Hollywoodin seuratuimpia pariskuntia oli vuosina 2000-2005 naimisissa olevat Brad Pitt ja Jennifer Aniston. Liitto kuitenkin kariutui vuonna 2005 ja tämän jälkeen Brad yhdistettiin nopeasti Angelina Jolieen. He rakastuivat Mr. & Mrs. Smith-elokuvan kuvauksissa ja nopeasti Anistonin eroamisen jälkeen Brad ja Angelina nähtiin useasti yhdessä.

 Angelina Jolie
Angelina Jolie

Tämän jälkeen Angelinasta ja Bradista tehtiin ”Brangelina” ja niin media kuin paparazzit seurasivat heidän elämäänsä taukoamatta. Erityisesti saivat huomiota parin lapset, joista monet ovat adoptoituja. Lisäksi parilla on kolme yhteistä, biologista lasta. Lapsia perheessä on yhteensä kuusi.

Media ei myöskään hellittänyt, kun Brad ja Angelina erosivat vuonna 2016. Tämä ero oli yksi seuratuimmista Hollywood-eroista aikoihin. Asiaa on puitu vielä jopa vuonna 2019 ja jopa perheen lasten elämää seurataan todella tarkasti. Brad Pittin suosio ei kuitenkaan näytä olevan laskenut missään vaiheessa ja hän kuuluu edelleen huippujulkkisten joukkoon.

Brad Pitt on elokuvien lisäksi ollut erilaisissa mainoksissa. Brad Pitt osallistui lukuisiin elokuviin nuorempana, mutta vanhempana hänestä on tullut valikoivampi. Hän ei siis enää ota mitä tahansa roolia vastaan, mutta pysyy edelleen vahvana elokuvafanina itse. Hän katsoo elokuvia kaikista maista, kunhan ne ovat hyviä.

Lisäksi Pitt on mukana elokuvien tuotannossa, eivätkä tuotantoon kelpaa mitkä tahansa elokuvat. Sanotaan, että hänelle on olennaista hyvä laatu ja se, että elokuvia katsotaan vielä pitkän ajan jälkeenkin uudelleen ja uudelleen. Laatu ja mielenkiinto elokuvissa ovat hänen läheistensä mukaan tärkeitä.

Brad Pitt on todella mielenkiintoinen persoona ja hän on antanut paljon syvällisiäkin haastatteluja, joissa hän tuo esille itselleen tärkeitä asioita ja keskustelee rohkeasti erilaisista aiheista. Hän ei siis ole se tavallinen Hollywood-näyttelijä, joka tekee mitä tahansa rahan edestä, vaan vaikuttaa olevan vilpittömästi kiinnostunut niistä aiheista, joista hän puhuu ja missä hänet nähdään.

Kategoriat: Elokuva